New York Special - Bike in Business

Bike in Business

vanaf 1480

Met de fiets door de Big Apple, een hippe manier om de stad te ontdekken

Verken jij een stad het liefst op twee wielen?

Gelijk heb je, want je haalt een stevig tempo en ziet veel meer. Ga voor Bike in Business, spring op de fiets en ontdek de verborgen hoekjes van The Big Apple.

Zo ga je op pad met een gids van BENY die je langs de onontdekte plekjes van Central Park gidst, de groene long van NY. Terwijl er ook een hele dag fietshuur is inbegrepen om de stad op je eigen tempo te verkennen. New York is een uitstekende stad voor fietsers en je werkt nog aan je conditie ook!

Wat is inbegrepen
  • BE NY Bike & Discover the Hidden Spots of Central Park

  • Central Park Bike Rental (1 dag fietshuur)

  • Verblijf in hotel Civilian

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Central_Park_Bike_Sign.jpg
Room_3.webp

Jouw verblijf

Een luxueus rustplekje om te bekomen

Je benen tot rust laten komen en nagenieten? Dat doe je in het prachtig vormgegeven CIVILIAN hotel. Dit geweldige hotel in het Theatre District vormt jouw luxueuze uitvalsbasis. Geniet van een hapje en een drankje, bewonder de kunst aan de muren en plan je fietstocht tot in het kleinste detail. Dit artistiek vormgegeven hotel leent zich ook uitstekend om nog een Broadway show mee te pikken en weet je ongetwijfeld te verbluffen met leuke details en de mooie kamers.

Het hotel ligt vlakbij het vertrekpunt van je begeleide fietstocht en ook de fietsverhuur is niet ver.

Jouw beleving

Op twee wielen de stad ontdekken

Central Park is immens. De gids van BENY neemt je op sleeptouw, gaat van de gebaande paden en laat je kennismaken met parels als het Belvedere Castle, het Jacqueline Kennedy Onassis reservoir en de Bethesda Fountain. Misschien wat minder gekend, maar daarom niet minder mooi. Gedurende een fietstocht die een 3-tal uren duurt, verken jij met de wind in de haren een stukje park en NY.

De volgende dag pik je je kwalitatieve huurfiets op en trek je er zelf op uit. Meer dan genoeg parken, speeltuinen en bezienswaardigheden die je met de fiets kunt ontdekken. Doet er zich toch een probleempje voor dan is er assistance, maar verder is het grenzeloos genieten van de vrijheid die New York je biedt. Ideaal om tot rust te komen en je te laten inspireren.

BENY_Central_Park_Bike.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.