New York Special - Fifth Avenue Fever

Fifth Avenue Fever

vanaf 1429

Laat je helemaal gaan op de meest indrukwekkende shopping avenue ter wereld

Wild van shoppen?

Dan bestaat er niets mooiers dan op een zonnige dag Fifth Avenue in alle glorie ontdekken. Deze iconische winkelstraat is een feest van herkenning en telt ontelbare geweldige winkels. Houd wel een beetje je creditcard in de gaten, want geld uitgeven is hier geen kunst.

Elke modeliefhebber komt hier ruimschoots aan zijn/haar trekken. Chanel, Saks Fifth Avenue, Tiffany & Company: aan wereldbekende merken en shops geen gebrek. Kijk je ogen uit, vergaap je aan de schitterende etalages en doorkruis Manhattan van zuid naar noord. Wedden dat je met een nieuwe outfit terug naar België keert?

Wat is inbegrepen
  • Fashion on Fifth Avenue Shopping Tour

  • Verblijf in hotel Kixby

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Shopping_4.jpg
Queensize_room.webp

Jouw verblijf

Als stijl jouw ding is …

Op een steenworp van Fifth Avenue, in het Fashion District, logeer je in het toffe Kixby Hotel. Een fraai vormgegeven boetiekhotel waar je slaapt in stijl. Geniet van een heerlijk drankje in de rooftop bar voor je thuiskomt in je kamer met oog voor detail. Aan comfort geen gebrek.

Dit hotel is ideaal gelegen om een flink stukje New York te ontdekken en ligt niet ver van het vertrekpunt van je fashion tour. Zo benut je elke minuut in The Big Apple optimaal.

Jouw beleving

Ga voor een complete styling

Uiteraard kun je zelf gaan shoppen, maar geloof ons in het spoor van een local is het veel leuker. Wij sturen je op pad met een professionele stylist die je langs de mooiste boetiek gidst en je overstelpt met tips en leuke adresjes. Reken maar dat je zo een stuk efficiënter shopt.

Je bent op pad met een klein groepje, zodat je kunt genieten van persoonlijke aandacht en een complete make-over is mogelijk als je dat wil. Zelfs een koffiestop in de Trump Tower is inbegrepen. Als fashionista mag je deze kans niet laten schieten!

Shopping_3.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.