New York Special - Food Fest

Food Fest

vanaf 1669

Feest voor de ogen en de smaakpapillen

Voor een foodie is New York de hemel op aarde.

Wel, tijdens deze experience laten we je alvast een klein stukje proeven. Zo duiken we Chinatown & Little Italy in. Een feest voor de smaakpapillen, maar eigenlijk gaan al je zintuigen hier in overdrive.

Jouw gids neemt je mee van de gebaande paden en toont je de beste tentjes en meest bijzondere ingrediënten. Zo zit je het ene moment aan een verrukkelijke dim sum om vervolgens een hap van een hemelse mozzarella te nemen. Het enige waar je misschien wat moet op letten is je gewicht, maar de rest nemen wij voor je in handen.

Wat is inbegrepen
  • Chinatown & Little Italy Food Fest

  • Verblijf in hotel 50 Bowery

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Little_Italy_Street_2.jpg
Kingsize_Room.webp

Jouw verblijf

Een trendy classic

Hotel 50 Bowery is de voorbije jaren niet voor niets uitgegroeid tot de lieveling van onze reizigers. Hier logeer je trendy, in stijl en vlakbij Chinatown zodat je alvast geen verre verplaatsing hoeft te maken.

Hier voel je de magie van New York bruisen, geniet je van een comfortabele kamer en moet je simpelweg op het prachtige rooftop terras met geweldig uitzicht van een cocktail gaan sippen. Dit hotel charmeert jong en oud.

Jouw beleving

Twee wijken, honderden smaken

Chinatown en Little Italy, verschillend en toch gelijk. Ga op de de massa, geniet van culinaire ontdekkingen en trek mee in het spoor van je gids die deze wijken op zijn duimpje kent. De gebaande paden laat je links liggen terwijl je verborgen pareltje ontdekt en de tanden zet in onovertroffen gerechten en hapjes.

Van verloren lopen hoef je niet wakker te liggen, je leert heel wat bij over de wijken en de gerechten en slecht eten is hier onmogelijk. In totaal ga je zo’n 3 uur op pad, steek je wachtrijen voor en eet je hemels lekker. Trouwens ook de wijken zelf zijn meer dan het ontdekken waard, je kijkt er je ogen uit.

Chinatown_Restaurant.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.