New York Special - Jazz it up

Jazz it up

vanaf 1482

Jazz vibes van Greenwich Village tot Harlem

Wil je wel eens wegdromen in een rokerig salon met een glas bourbon in de hand en een jazz quartet dat je mee neemt op een muzikale trip?

Kan jij wel genieten van de saxofoon van Sonny Rollins en de stemmen van Ella Fitzegerald of Nina Simone? Dan is onze Jazz it Up! break echt iets voor jou! Inbegrepen zijn onder meer een “Evening Harlem Jazz tour” en een ticket voor de “Harlem Jazz series” met live namiddag optreden.

Bovendien logeer je in hotel Washington Square, een icoon in de jazz-wereld en centraal gelegen in Greenwich Village, dat vandaag heel wat jazz clubs telt waaronder de wereldbekende Blue Note Jazz club ... Wij maken dit pakket voor jou op maat en voegen desgewenst nog andere activiteiten toe zodat jouw New York Break echt uniek wordt!

Wat is inbegrepen
  • Evening Harlem Jazz tour

  • Harlem Jazz Series

  • Verblijf in hotel Washington Square

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

jazz-intro.jpg
Washington-Square-Hotel.jpg

Jouw verblijf

Hotel Washington Square, waar jazz-sterren thuis zijn

Je logeert op een iconische plaats! Grote legendes uit de muziek gingen je vooraf, zoals The Rolling Stones, The Ramones en Bob Dylan, die hier een tijdje kamer 305 afhuurde samen met Joan Baez.

Maar het meest tot de verbeelding sprekende verhaal is wel dat van de jonge serveerster die na enige tijd opdienen tijdens het ontbijt aan de eigenaar vroeg of ze niet eens mocht optreden tijdens de Sunday jazz brunch van het hotel. Hij stemde in en de hotelklanten waren in de wolken met haar prestatie. Ondertussen heeft dit meisje met haar jazz-repertoire wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht en 9 Grammy Awards gewonnen.
Haar naam: Norah Jones.

Jouw beleving

Harlem jazz, back to the roots

Inbegrepen in jouw break is een Harlem Jazz Tour, een onvergetelijk avondje uit met een jazz expert die je laat kennis maken met historische jazz clubs en de geschiedenis van de wijk. Een unieke insider blik op Harlem’s art, music and architecture.

Je eindigt de avond met het bijwonen van een live jazz optreden om je helemaal onder te dompelen in deze uitzonderlijke plaats in de muziekgeschiedenis. Je ontvangt bovendien een ticket voor de Harlem Jazz Series, een namiddagsessie in een historsche presbyteriaanse kerk voor een intieme jazz sessie die je niet snel zal vergeten.

jazz-harlem.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.