New York Special - Museum Madness

Museum Madness

vanaf 1464

Wereldbekende topmuseums, voor jou samengebracht in een intense citybreak

Ben jij een echte cultuurliefhebber, dwaal je graag tussen de kunst en laat je je met plezier van je sokken blazen door een beeldhouwwerk?

Dan is New York een stad voor jou. Aan musea en culturele pareltjes geen gebrek. Tijdens deze trip brengen we je naar het fenomenale Museum of Modern Art waar de moderne kunst van de muren spat, maar ook het Metropolitan ontbreekt niet.

Flink wat geschiedenis pik je dan weer mee in het American Museum of National History. 3 toppers op het vlak van kunst en cultuur, perfect op maat van de meerwaardezoeker met smaak.

Wat is inbegrepen
  • Toegang tot het MoMA / Metropolitan Museum / American Museum of Natural History

  • Verblijf in hotel Beacon Manhattan

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

MoMA_2.jpg
Entrance.jpg

Jouw verblijf

Proef de rijke historie van New York

Hotel Beacon Manhattan ligt op een boogscheut van de 3 musea en vormt dan ook een geweldige uitvalsbasis. Al sinds 1928 is dit een verborgen, kunstzinnig pareltje. Hier proef je de rijke historie van de stad, maar dan wel met alle moderne comfort.

De kamers zijn ruim, de ligging in de Upper West Side uniek en het Beacon Theatre ligt op luttele meters. Hier zit je midden in het bruisende New York, maar toch vormt dit prestigieuze hotel een baken van rust.

Jouw beleving

Op maat van kunstzinnige zielen

Het ene moment struin je door het Museum of Modern Art waar moderne kunst de boventoon voert, terwijl je een dag later het Metropolitan doorkruist in het spoor van een gids. De wachtrij? Die laten we je handig omzeilen, zodat je werkelijk alles uit je dag en je bezoek kunt halen.

Maar ook het iconische American Museum of National History mag uiteraard niet ontbreken tijdens je trip. Hier breng je makkelijk een hele dag door en ontdek je de verste hoekjes, inclusief exposities, het planetarium en 3D-films. Dit museum is trouwens pure pret voor het hele gezin en ook jonge kinderen halen hier hun hartje op.

Interior.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.