New York Special - Prime Time Premium

Prime Time Premium

vanaf 2249

New York beleven op een zeer exclusieve manier

Een rasecht luxepaardje dat graag reist in stijl en unieke ervaringen meepikt?

Dan hebben we de Prime Time Premium experience voor jou. Niet alleen zoef je boven New York in een helikopter, we voorzien ook een privé transfer met SUV. Kwestie van er echt alles uit te halen.

Logeren? The Beekman, een 5-sterrenhotel met standing, ontvangt je met open armen. Luxe is hier geen loos begrip en hier voel je je dan ook meteen in je element. New York beleven op een premium manier en net even wat anders dan anderen? Daar helpen we je graag een handje bij!

Wat is inbegrepen
  • Heli Flight 'The Deluxe Tour'

  • Privé transfer met SUV

  • Verblijf in hotel The Beekman

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

SUV.jpg
Premium_room.jpg

Jouw verblijf

Een extra laagje luxe

Dit hotel straalt grandeur en warmte uit. In The Beekman kom je thuis, maar dan wel een luxueuze thuis met oog voor het kleinste detail. Laat je in de watten leggen, geniet van het fenomenale interieur. Het atrium blaast je van je sokken en elke verdieping heeft een eigen, unieke uitstraling. Dwaal gerust eens door de gangen, een ervaring op zich.

Historische elementen werden behouden en toch geniet je van modern comfort. Zet je in de bar en geniet, eet een hapje en geniet van de ervaring. En dit alles in een setting waar duurzaamheid centraal staat. Pure luxe hoeft helemaal geen verspilling te betekenen.

Jouw beleving

Het echte VIP gevoel

Exclusief zei je? Bij aankomst word je meteen rechtstreeks met een SUV naar je hotel gebracht. Je hotel mag dan indrukwekkend zijn, dat is nog maar het begin. Zet koers richting je helikopter. Zoef over The Big Apple, geniet van de skyline, Central Park, The Empire State Building en veel meer. Geen betere manier om een totaalbeeld te krijgen van de omvang van NY.

Jij kiest zelf het tijdstip van vertrek, zodat je je helikoptervlucht perfect kunt inpassen in je reisplannen. Reken op een onvergetelijke ervaring, waarbij je ook nog eens heel wat informatie meekrijgt over de stad. En nadieneven die indrukken laten bezinken.

Helicopter_1.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.