New York Special - Sky High

Sky High

vanaf 1485

Van skyscraper naar skyscraper, doe eens lekker uit de hoogte

Wie New York zegt, ziet wolkenkrabbers. Aan grote gebouwen die tot de hemel reiken geen gebrek in The Big Apple.

Heel wat van die reuzen kun je trouwens beklimmen, waarna je beloond wordt met een fenomenaal uitzicht over NY. Tijdens deze Experience beklim jij niet minder dan 4 skyscrapers, waarna je je ogen uitkijkt.

4 toppers die je simpelweg gezien moet hebben en waar vaak niet enkel een fraai uitkijkplatform is, maar ook nog een hapje en een drankje genuttigd kan worden. Tijdens deze trip zoek jij het sky high en dat is meer dan de moeite waard!

Wat is inbegrepen
  • Toegang tot: Summit One Vanderbilt / Edge / One World Observatory / Empire State Building

  • Verblijf in hotel Kixby

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Family.jpg
Rooftop_2.jpg

Jouw verblijf

Een fraai zicht op het Empire State Building

Wolkenkrabber zijn ook mooi om vanuit je hotel te bekijken. Dat zul je al snel bevestigen als je in het gezellige boetiekhotel Kixby logeert. Hier geniet je van zicht op het Empire State Building en van alle comfort dat je je maar kunt wensen.

Geniet van je fraaie kamer, van een hapje en een drankje op de rooftop en let vooral ook op de details die dit hotel bijzonder maken. Het hotel is recent, de ligging perfect en net buiten de deur valt heel wat te beleven. De ideale uitvalsbasis om de wolkenkrabbers te gaan ontdekken. Al zal dit charmante hotel verlaten keer op keer moeite kosten.

Jouw beleving

New York vanuit de hoogte

Of je nu uitkijkt over Central Park vanop het Edge Observation Deck, de immersive experience meepikt op SUMMIT One Vanderbilt of meer te vinden bent voor de prachtige views vanop het One World Observatory of The Empire State Building, keer op keer sta je versteld. New York is immens en dat zie je het beste van bovenaf.

Wij brengen je naar de top van 4 iconische gebouwen, inclusief heel wat leuke extraatjes zoals een souvenir foto en meer. Zie New York ontwaken of tot rust komen, kijk je ogen uit en ervaar hoe klein je zelf bent. Deze gebouwen ontdekken is een must om de grandeur van NY te ervaren en dat schotelen we je dan ook graag voor.

Outside.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.