New York Special - Totally Tribeca

Totally Tribeca

vanaf 1379

Kunst en architectuur snuiven in de thuishaven van Beyoncé en Justin Timberlake

Oude industriële pakhuizen waar nu loften en shops in huizen, een onmiskenbare hipster vibe en heel wat bezienswaardigheden?

Welkom, je bent in Tribeca, misschien wel één van de populairste wijken dit moment. Snuister in trendy boetiekjes, bewonder architecturale pareltjes en ga fancy eten in net dat ene restaurant waar je gezien moet worden. Waarom niet, je bent in New York!

In het weekend is de wijk net wat rustiger, maar Washington Market Park en het Hudson River Park trekken altijd volk. Ideaal voor met de kids. Duik de wijk in, pik een event mee en snuif de sfeer op. Tribeca leeft!

Wat is inbegrepen
  • Tribeca Architecture And History Walking Tour

  • Verblijf in hotel Arlo Soho

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

Architecture_2.jpg
Rooftop.webp

Jouw verblijf

Slaap als een hippe vogel

Hotel Arlo Soho ligt pal aan de grens met de wijk Tribeca en heeft op architecturaal vlak heel wat in zijn mars. Dit modern hotel biedt voor ieder wat wils, vormt de toegangspoort tot het trendy SoHo en heeft een rooftop waar het heerlijk relaxen is. Ideaal na een dagje cultuur en architectuur.

Kies je kamertype, geniet van de vele faciliteiten in het hotel of stap de meteen de deur uit en geef je over aan de vibe. Hotel Arlo Soho heeft alles wat een stadshotel moet hebben en meer.

Jouw beleving

Geniet van de rijkdom

Tribeca, dat is de speeltuin van de rijken in NY. Wij sturen je met een gids op pad, zodat je monumentale gebouwen ontdekt, flink wat info meekrijgt en meer dan 300 jaar in de tijd terug wordt gekatapulteerd.

Van braakland tot hippe, welstellende wijk, na deze wandeling weet je er alles van. Vergaap je aan architecturale hoogstandjes, bots op een celeb en neem een foto voor het iconische Ghostbusters gebouw. Nee, aan wow-momentjes geen gebrek in Tribeca.

Tinys.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.