New York Winter Break

New York,
Winter Break

vanaf 1549

New York, sparkle & shine

New York tijdens de eindejaarsperiode is een garantie op net dat tikkeltje extra magie. Bind de schaatsen om voor een rondje aan Rockefeller Center, laat je helemaal gaan tijdens het kerstshoppen, ga op in de menigte tijdens de ball drop op Times Square en geniet van de uitgelaten sfeer.

Trek de grote plas over, geef de kerstperiode nog wat extra glans en ontdek The Big Apple in winterse sferen. Dikke jas aan en op pad. New York is een cadeautje dat vraagt om uitgepakt te worden.

Girl_at_Rockefeller_Xmas.jpg
Onze selectie New York Breaks
Meteen vertrekken? Doen! Kies één van onze vooraf samengestelde breaks en geniet van rechtstreekse vluchten, een fijn hotel en unieke experiences. Elke break is anders met eigen accenten, maar één ding hebben ze gemeen: je beleeft new york als een echte New Yorker! Kies jouw favoriete hotel uit onze handpicked selectie en combineer naar hartenlust met een break naar keuze.
Streetart_4.jpg

Brooklyn Street Art

Kunstzinnig ingesteld? Dan is deze break wat voor jou en ook kids smullen er sowieso van. Duik de wijken in, ontdek heel wat street art en ga zelf met spuitbussen aan de slag. Zo maak je je eigen graffiti art en neem je het kunstwerk vervolgens mee naar huis. Zien en gezien worden, dat beloven we je. Pure fun voor jong en jong van geest.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Een Brooklyn Graffiti Art Workshop (1 uur)

 • Downtown to Brooklyn Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Een ticket voor Edge

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in één van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

Museum Madness

Een culturele veelvraat? Dan is deze break op jouw maat gemaakt. Ontdek 3 geweldige musea, verken een flink stukje stad met een gids van BENY en vink tal van bucketlist items af met het boek van stadsgids Patrick van Rosendaal als leidraad. Overnachten doe je in een zorgvuldig geselecteerd hotel. Topmusea bezoeken en de stad verkennen, kruipt immers niet in je koude kleren.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Inkomtickets voor 3 topmusea naar keuze uit een lijst

 • Midtown Manhattan Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in een van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

MoMA_1.jpg
summit.jpg

Sky High

Van het fantastische zicht vanop de Top of the Rock tot de interactieve ervaring op de SUMMIT: jij hebt het hoog in je bol. Verover de wolkenkrabbers van NY by day en by night. Uniek, beklijvend en gegarandeerd een adrenalineshot.

Inbegrepen in deze aanbieding
 • Een ticket voor SUMMIT

 • Een ticket voor Top of the Rock

 • Meatpacking District, Chelsea & Hudson Yards of NoHo, SoHo, Little Italy and China Town Tour (2 uur) met een Belgische gids van BE NY

 • Het boek ‘The New York Bucketlist’ van Patrick van Rosendaal (1 per kamer)

 • Overnachtingen in één van onze geselecteerde hotels

 • Rechtstreekse vluchten Brussel - New York - Brussel

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.