Self drive Zuid-Albanië

Selfdrive
Zuid-Albanië

vanaf 899

Rondreis - 8 dagen

Ontdek het zuiden van Albanië op eigen ritme en in alle vrijheid! Deze self drive laat je kennis maken met de rijke geschiedenis van Albanië maar ook met zijn heerlijke locale keuken. Van Tirana over Bérat tot Dhermi, dit kleurrijke land zal je verbazen met zijn prachtige landschappen en gastvrije bevolking.

Elke dag bezoek je andere pareltjes. Sommige zullen vooral gericht zijn op cultuur en geschiedenis, andere op stadsbezoeken en -wandelingen en nog andere op de aantrekkelijke stranden met turkoois blauw water. Twijfel niet, dit is hét moment om deze verborgen schat in Zuid-Europa te ontdekken.

Troeven:
  • Onafhankelijke rondreis op eigen ritme

  • Gevarieerd programma: geschiedenis, steden, stranden

  • Juiste balans tussen ontdekking en ontspanning

Butrint_National_Park.jpg

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.