New York Special - Seriously Sustainable

Seriously Sustainable

vanaf 2383

Duurzaam en hip gaan perfect hand in hand bij deze break!

Duurzaamheid, we zijn er allemaal mee bezig.

Ook in New York worden stappen gezet naar een meer ecologische aanpak. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat hotels die hier zwaar op inzetten en in eentje daarvan ga jij logeren. Maar ook op andere aspecten van duurzaamheid wordt ingezet, zo is er een enorme aanbod aan kwalitatieve vintage kledij in the Big Apple.

Duurzaamheid betekent ook recycling en hergebruik van artikelen, waardoor er minder vervuilende grondstoffen worden gebruikt om nieuwe kleding te maken.gecompenseerd, dat spreekt voor zich.

Wat is inbegrepen
  • Second Hand Vintage Tour

  • Verblijf in 1 Hotel Brooklyn Bridge

  • Rechtstreekse vlucht Brussel - New York

High_Line.jpg
Rooftop_3.jpg

Jouw verblijf

Een duurzaam luxe hotel?

Dan moet je het over 1 Hotel Brooklyn Bridge hebben. Dit hotel is sustainable, zonder dat je ook maar een greintje aan comfort moet inboeten. Geniet van het uitzicht op de East River en de skyline van Manhattan, in het stijlvol gerecycleerde meubilair.

Maar dit hotel gaat nog heel wat verder, denk maar aan: verantwoorde verwarming en koeling, gebruik van lokale producten, duurzame materialen en zelfs een elektrische wagen die ter beschikking staat. Logeren met een minimale ecologische voetafdruk was nog nooit zo comfortabel.

PS. De CO2-impact van je vluchten wordt netjes gecompenseerd, dat spreekt voor zich.

Jouw beleving

Second Hand Vintage Tour

Geweldige kwaliteit vintage kleding, samengesteld volgens de huidige en tijdloze trends! New York City is een winkelparadijs, met een overvloed aan keuzes voor liefhebbers van vintage mode.

Tijdens deze rondleiding langs de beste vintage- en modewinkels van de stad krijg je ook tijd om te shoppen en is er ruimte voor persoonlijk advies aangezien de groep uit maximum 8 deelnemers bestaat!

Vintage_store.jpg

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Hotel
  • Beleving

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.