Guayaquil

Guayaquil

Guayaquil is de populairste stad van Ecuador en mag dus niet ontbreken bij een bezoek aan dit fenomenale land. Je vindt er zowel zeer authentieke huizen en winkels als moderne bedrijfsgebouwen en shoppingcentra.

Vertrekpunt voor de Galapagoseilanden

Guayaquil is de grootste stad van Ecuador gelegen aan de Golf van Guayaquil. De stad is vaak het vertrekpunt om de beroemde Galapagoseilanden te verkennen. Op deze eilanden kom je in een uitzonderlijk ecosysteem terecht waar je unieke diersoorten spotten. De havenstad zelf mixt een modern bedrijfscentrum met op de heuvels gelegen kleurrijke huizen. Van variëteit gesproken!

De gezellige Malecon is de plek bij uitstek om lekker te eten en te winkelen. Ook de verschillende religieuze gebouwen en musea mag je niet overslaan bij een bezoek aan deze stad.

Santa_Ana_hill_panorama.jpg
sunset.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guayaquil?

De voordeligste tickets naar Guayaquil? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Guayaquil. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Guayaquil te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Guayaquil. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Guayaquil ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Guayaquil? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Guayaquil kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.