Tallinn

Tallinn

De winter is de gezelligste tijd van het jaar in Estland. De stad wordt bedekt onder een laag sneeuw en Kerst staat voor de deur. De hele stad wordt omgetoverd tot één grote kerstmarkt.

De beste kerstmarkt van Europa

Estland bestaat voor de helft uit bosrijk gebied. Ook hoofdstad Tallinn is geen typische stad en wordt omgeven door prachtige natuur. De rivier Pirita langs de ene kant en de vele parken en natuurgebieden langs de andere kant. ’s Winters wordt de stad omgetoverd tot een sprookjesachtig tafereel. De eindejaarsperiode, boordevol lichtjes en gezellige markten, maakt het plaatje compleet.

Wist je dat de kerstmarkt van Tallinn wordt gezien als de beste van heel Europa? Kerst is hier magisch! Wil je meer van Scandinavië zien? Finland ligt op een boogscheut van de Estse hoofdstad.

city_view.jpg
St_Catherine%27s_Passage.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tallinn?

De voordeligste tickets naar Tallinn? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tallinn. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tallinn te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tallinn. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tallinn ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tallinn? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tallinn kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.