Nice

Nice

Een citybreak dat is zon, een mondaine vibe, glitter wat glamour en een rijke (toeristische) geschiedenis. Mensen kijken is hier een sport.

Verken la perle de la Méditerranée, waar genieten een kunst is

Al sinds 1700 is Nice een zonovergoten hotspot. Prachtige stranden, de wereldse Promenade des Anglais, heel wat leven en de zee: genieten staat hier centraal.

De Franse en Italiaanse cultuur smelten hier samen, artiesten voelen er zich thuis en de musea zijn talrijk. Trek naar de Zuid-Franse Côte d'Azur, nestel je onder een wuivende palmboom en verken het oude stadshart. Nice is nice!

Streets.jpg
"Nice is mondaine maar benaderbaar. Een vleugje kunst is hier nooit veraf en de Italiaanse invloeden zijn duidelijk merkbaar."
Place_Massena.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nice?

De voordeligste tickets naar Nice? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nice. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nice te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nice. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nice ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nice? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nice kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.