Venetië

Venetië

Venetië is een stad voor romantici. Kruip in een gondel en laat je voeren door een gondelier, struin arm in arm door de steegjes en geniet.

Venetië voldoet aan alle clichés en misschien is dat net de reden om de stad te ontdekken

Samen in de gondel over het Canal Grande, genieten op het wereldbefaamde San Marco plein van een duurbetaalde koffie of slenteren door de gezellige steegjes: deze stad op het water ademt sfeer uit.

Maar duik je dieper de stad in dan bots je op heel wat creativiteit, trendsetters en lokale ambachtslieden. Venetië is super toeristisch, maar moet je gezien hebben.

Boat_on_Canal.jpg
"Venetië trekt veel te veel toeristen aan, maar dat doet eigenlijk niets af aan de charme. Alle vooroordelen kloppen, maar je moet het wel eens ervaren hebben."
Carnaval.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Venetië

De voordeligste tickets naar Venetië? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Venetië. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Venetië te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Venetië. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Venetië ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Venetië? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Venetië kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.