Managua

Managua

Vertoef in deze typische Latijns-Amerikaanse stad of ga op verkenning doorheen het land op zoek naar betoverende plekken.

Weelderige natuur van Nicaragua

Managua in Nicaragua is de hoofdstad en grootste stad van het land. Deze Zuid-Amerikaanse stad ligt aan het grote Meer van Managua en vlak bij de Masaya vulkaan. Door aardbevingen in het verleden is een deel van de stad verwoest en nooit heropgebouwd maar gelukkig zijn tal van bezienswaardigheden, waaronder de kathedraal, wel overeind gebleven.

Je komt er terecht in een bruisende stad die zich perfect leent om de rest van het land te bezichtigen. Nicaragua staat gekend voor zijn weelderige natuur. Verken de betoverende regenwouden, watervallen en berggebieden en sta verstelt van al deze natuurpracht.

old_cathedral.jpg
The_Masaya_Volcano_near_Managua.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Managua?

De voordeligste tickets naar Managua? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Managua. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Managua te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Managua. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Managua ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Managua? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Managua kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.