Panama

Panama

Reizen naar Panama? Maak je klaar voor prachtige natuurgebieden, charmante steden en paradijselijke eilanden. De fauna en flora in de jungle is ongezien.

Weelderige jungle en afgelegen eilanden

Panama-Stad beleef je op enkele dagen en is zeker de moeite om te verkennen. De meest geliefde plekken in deze grote stad zijn Casco Viejo, Metropolitan Natural Park met zicht op de skyline, het Panama Kanaal en Causeway Amador. Natuurlijk is Panama niet bekende omwille van zijn steden, maar vooral geliefd omwille van zijn weelderige jungle boordevol bijzondere dier- en plantensoorten.

Wist je dat er meer dan 1000 verschillende orchideeënsoorten zijn? Sla een bezoek aan Bocas del Toro, Boquete en de San Blas-eilanden ook zeker niet over.

Panama City

Van het historische stadscentrum tot een skyline vol wolkenkrabbers. In Panama-City komt het hedendaags en het traditioneel leven van Panama mooi samen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.