Warschau

Warschau

Warschau, hoofdstad van Polen, heeft een prachtige oude stadskern waar je de geschiedenis tot leven voelt komen en de lokale cultuur proeft. Bovendien tref je hier ook het hedendaagse leven van een wereldstad.

Kleurrijke oude binnenstad

Warschau is meteen de grootste stad van Polen en het verbaast dan ook niet dat hier tal van historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Deze Feniksstad werd tijdens de oorlog meermaals verwoest maar keer op keer weer opgebouwd. Gelukkig maar want de kleurrijke oude stadskern, Stare Miasto, is echt een pareltje. Daarom staat het ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Het Slotplein is de plaats bij uitstek om je citytrip door de stad te beginnen. Neem een kijkje bij het Koninklijk Paleis en de Zygmunt-gedenkzuil. Buiten het oude stadscentrum vind je in deze Poolse hoofdstad ook hedendaagse bouwwerken die een moderne look aan de stad geven.

horizon_city.jpg
oldtown_girl.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Warschau?

De voordeligste tickets naar Warschau? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Warschau. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Warschau te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Warschau. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Warschau ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Warschau? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Warschau kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.