Moskou

Moskou

De pracht en praal van Moskou valt meteen op en wie zich waagt aan een shoppingtrip zal het beamen: geen goedkope stad maar wel één van de meest fascinerende die je zal tegenkomen.

Onder de indruk van deze wereldstad

Een reis door Rusland laat een diepe indruk na en een bezoek aan hoofdstad Moskou mag hier zeker niet ontbreken. De blikvanger van deze stad is ongetwijfeld het Rode Plein met de kleurrijke orthodoxe Basiliuskathedraal. Het is een waar kunstwerk.

Daarnaast kan je niet om het mausoleum van Lenin en het Kremlin heen en moet je naar de opera van het Bolsjojtheater om de beste balletdansers en muzikanten ter wereld aan het werk te zien. Een bezoek aan deze wereldstad is een herinnering dat je altijd zal bijblijven.

Moskva_river_kremlin.jpg
st_basil_cathedral_kremlin.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Moskou?

De voordeligste tickets naar Moskou? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Moskou. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Moskou te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Moskou. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Moskou ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Moskou? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Moskou kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.