Antalya

Antalya

Goudgele stranden, geweldig weer en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Dan heb je het ongetwijfeld over Antalya!

De parel van de Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra charmeert en Antalya is ongetwijfeld het kroonjuweel. Geniet van de zon, de kleurrijke bazaars vol leven en wandel over de leuke boulevards naar de jachthaven waar Antalya nog net wat harder bruist. Hier pik je een zonvakantie mee in stijl.

De oude binnenstad is het verkennen meer dan waard, maar ook nieuwere steden als Lara en Kundu hebben troeven. Geef je zintuigen de kost terwijl je door de smalle steegjes slentert. Afdingen is hier een nationale sport en je struikelt zowat over de leuke hebbedingen, dus oefenen kost geen enkele moeite.

Waterfall_Duden.jpg
“Wil je simpelweg genieten van de zon in een fantastisch kader, dan kun je niet beter zitten dan in Antalya.”

Last Minutes Antalya

Roman_gate_of_Hadrian.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Antalya?

De voordeligste tickets naar Antalya? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Antalya. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Antalya te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Antalya. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Antalya ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Antalya? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Antalya kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.