Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi mag dan een stuk groter zijn dan Dubai, de Emiraat is minder bekend. Jammer, want het land ontwikkelt zich in sneltempo en telt het wat natuurpareltjes en culturele schatten.

Abu Dhabi, waar er geen maat staat op luxe en natuurschoon!

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een moderne en opwindende stad die vol contrasten zit. Het combineert moderne architectuur met oude tradities en biedt bezoekers een unieke ervaring. Cultuurliefhebbers zullen zich verwonderen over de imposante Sheikh Zayed Moskee en het Louvre Abu Dhabi Museum, terwijl avonturiers zich kunnen vermaken bij de Ferrari World Theme Park en de prachtige kustlijn met verschillende watersport- en recreatieve activiteiten.

Plan nu je bezoek aan Abu Dhabi en ontdek de vele schatten die deze stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar cultuur, avontuur of ontspanning, Abu Dhabi heeft het allemaal.

Emirates_Palace.jpg
“Hier kijk je je ogen uit. Abu Dhabi mag dan minder bekend zijn dan Dubai, het moet er helemaal niet voor onderdoen.“
Arab_with_Bird.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Abu Dhabi?

De voordeligste tickets naar Abu Dhabi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Abu Dhabi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Abu Dhabi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Abu Dhabi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Abu Dhabi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Abu Dhabi? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Abu Dhabi kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.