Orlando

Orlando

Orlando dat zijn pretparken bij de vleet. Hier kom je voor avontuur, attractieparken en een blik achter de schermen van de filmindustrie.

In de hoofdstad van de attractieparken gaat je bloed sowieso sneller stromen

Deze zonnige metropool is de hemel op aarde voor de familie met kids. DisneyLand en Universal Studio's zijn ongetwijfeld het bekendst maar er is veel meer. In hartje Florida, The Sunshine State, geniet je van de zon, de belevenissen en heel wat ander leuks.

Maar de hoofdstad van de attractieparken biedt ook heel wat shoppingmogelijkheden, goudgele stranden en sportfun. Een ding is zeker: in Orlando verveel je je geen moment.

Raket_Park_Cape_Canaveral.jpg
"Orlando bezoek je omwille van de mindblowing attractieparken. Die magie moet je meemaken. Fun voor jong en oud."

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Roads.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Orlando?

De voordeligste tickets naar Orlando? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Orlando. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Orlando te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Orlando. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Orlando ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Orlando? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Orlando kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.