Seoul

Seoul

Het bruisende Seoul laat al je zintuigen prikkelen. De metropool die ’s avonds mooi oplicht in allerlei kleuren, is een waar spektakel.

Op zoek naar het ware gelaat van Zuid-Korea

Je zou het niet aangeven maar het bruisende en moderne Seoul is een meer dan 600 jaar oude stad in Zuid-Korea. De hoofdstad is de meest innovatieve stad van het land en gekend omwille van zijn hedendaagse winkelcentra en torenhoge gebouwen. Maar wie lang genoeg in de stad verblijft, ziet naast de hypermoderne gebouwen ook de vele traditionele Koreaanse paleizen, tuinen en dorpen.

Enerzijds geniet je van hoogtechnologische snufjes en monumenten in het centrum en anderzijds kom je de ware cultuur tegen in Gyeongbokgung, Bukchon Honak Village en Changdeokgung.

cityscape.jpg
Bukchon_Hanok_Village.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Seoul?

De voordeligste tickets naar Seoul? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Seoul. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Seoul te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Seoul. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Seoul ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Seoul? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Seoul kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.