Brisbane City Break

vanaf 210

City Break - 3 dagen

Om te acclimatiseren kan je hiermee starten; om nog effe ter plaatse te genieten kan je er je selfdrive mee afronden. Ze zijn perfect om de stad in al haar aspecten te leren kennen. Een extra paar dagen pure verwennerij.

Verken de botanische tuinen met de fiets of maak een boottocht op de Brisbane River om pelikanen te observeren van dichtbij. Ontspan rond de tuinen en lagunes van South Bank of verken de cafés en winkels van Fortitude Valley. Voor een boeiend uitzicht op de stad en zijn omgeving, kan je de brug beklimmen, afdalen langs de kliffen van Kangaroo Point of kiezen voor een ballonvlucht.

In het heldere water van de eilanden in de nabijgelegen baai van Moreton Bay ga je vissen, trek je op boottocht, voeder je wilde dolfijnen of rodel je gewoon naar beneden vanop de hoogste kustduin ter wereld.

Troeven:
  • Fiets langs de Brisbane rivier

  • Bezoek bekroonde wijnhuizen

  • Stort je in het bruisende nachtleven

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brisbane

Bij aankomst op de luchthaven van Brisbane transfer naar je hotel (standaard: shuttlebus, superior & deluxe: privéwagen). De rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Dag 2

Brisbane Fietsexcursie

Dag 3

Brisbane

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy