Kangaroo Island

vanaf 1455

Uitbreiding - 3 dagen

Dit eiland is het thuis van kangoeroes, koala’s, wallaby’s, pinguïns, mierenegels en allerlei vogels. Daarnaast vind je hier een wonderschoon landschap met ruige kliffen, verborgen baaien tussen steilen landtongen, uitgestrekt inheems bushland en glooiende heuvels met akkers.

Troeven:
  • Zie koala’s en kangoeroes van dichtbij

  • Wandel door het Flinders Chase National Park

  • Snorkel tussen de dolfijnen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Adelaide - Kangaroo Island

Vroeg vertrek vanuit je hotel in Adelaide naar Cape Jervis voor de ferry naar Kangaroo Island (45min.). Ontvangst door een lokale gids. Tijdens een tocht over het eiland spot je met wat geluk endemische diersoorten. In het spectaculaire Seal Bay Conservation Park kan je een zeeleeuwenkolonie zien. Na een heerlijke picknicklunch ga je op zoek naar koala’s in de eucalyptusbomen. Als de dag ten einde loopt, verlaten de kangoeroes de bush en grazen ze op de open weilanden; een beeld om nooit meer te vergeten.

Dag 2

Kangaroo Island

Dag 3

Kangaroo Island - Adelaide

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy