Mighty Alaska

vanaf 2699

Rondreis - 15 dagen

Tijdens je "Mighty Alaska" reis verblijf je 15 dagen in de ongerepte natuur van Alaska. Je ziet grizzlyberen en andere bruine beren, gaat op expeditie om walvissen te spotten, loopt naar de rand van Exit Glacier in het Kenai Fjords National Park of vliegt over de indrukwekkende Mount Denali. Wat wil je nog meer?

Troeven:
  • Twee nationale parken, waaronder Denali, de hoogste berg in Noord-Amerika

  • Leer de plaatselijke dieren in het wild kennen en spot beren!

  • De huurauto is inbegrepen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Anchorage

Anchorage is de grootste stad in Alaska en Alaska is de grootste staat van de VS, om je zo’n idee te geven, Alaska is zo’n 53 keer groter dan België. Je hoteltransfer staat klaar, dus het enige wat jij zou moet doen is relaxen, de frisse lucht inademen, misschien nog even de benen strekken en daarna lekker indommelen zodat je morgen klaar bent voor wat zeker een van de mooiste road trips van je leven wordt.

Morgen op dag 2 heb je een hele dag vrij om Anchorage te ontdekken. Vanmorgen neem je je huurwagen in bezit. In het Alaska Native Center krijg je meteen een stukje geschiedenis en lokale cultuur voorgeschoteld en dat is lekker meegenomen. Verder kan je een wandeling maken langs de kust, lokale brouwerijen uittesten of zelfs een vlucht met een watervliegtuigvlucht boeken om over gletsjers en dieren in het wild te vliegen.

Dag 3 & 4

Anchorage - Homer

Dag 5 & 6

Homer - Seward

Dag 7

Seward - Wasilla, Palmer

Dag 8 & 9

Wasilla, Palmer - Valdez

Dag 10 & 11

Valdez - Fairbanks

Dag 12 & 13

Fairbanks - Denali National Park

Dag 14

Denali National Park - Anchorage

Dag 15

Anchorage

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy