Brisbane

Deze stad heeft niet de weerklank van Melbourne en Sydney, maar weet te overtuigen. Deze voormalige gevangennederzetting heeft heel wat troeven.Lekker chill het echte Australië ontdekken

Brisbane ligt niet aan de kust, maar aan de oevers van Brisbane River, aan water geen gebrek. De derde stad van Australië is een feest om in te leven en scoort bijzonder goed op de lijstjes rond levenskwaliteit.

Hier eet je uitstekend, gaat alles zijn relaxte gangetje en verken je de botanische tuinen of doe je het nachtje door in Fortitude Valley. Aan activiteiten en bezienswaardigheden geen gebrek in de hoofdstad van Queensland.

"Brisbane is chill. Hier ontdek je alles in je eigen tempo en maak je in geen tijd vrienden. Niet voor niets één van de meest gewaardeerde steden waar ook ter wereld."

Reserveer nu je vlucht naar
Brisbane

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brisbane?

De voordeligste tickets naar Brisbane? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Brisbane. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Brisbane te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Brisbane. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Brisbane ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Brisbane? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Brisbane kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy