Darwin

De gigantische haven Darwin Harbour, de gevaarlijke zeekrokodil en de uitvalsbasis voor natuurparken. Het afgelegen Darwin in Australië is er voor echte durvers!Sta oog in oog met de grootste krokodillensoort

In het Noorden van Australië, niet ver van Azië gelegen, ligt Darwin. In deze grote stad leven verschillende nationaliteiten vredig samen wat maakt dat je hier een zeer diverse keuken kan proeven. De verschillende markten en internationale kramen zijn hier uiterst geschikt voor. Voor waaghalzen is deze stad niet te missen gezien je hier de grootste krokodillensoort kan treffen, namelijk de zeekrokodil oftewel zoutwaterkrokodil.

Je kan ze zowel in het wild bewonderen als op veilige afstand in een park. Voor duikers staan er prachtige koraalriffen te wachten en waterratten genieten van veilige golven in het golfslagbad Wave Lagoon.

Reserveer nu je vlucht naar
Darwin

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Darwin?

De voordeligste tickets naar Darwin? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Darwin. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Darwin te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Darwin. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Darwin ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Darwin? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Darwin kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy