Perth

Perth in West-Australië is de meest afgezonderde stad ter wereld maar met tal van bezienswaardigheden waardoor je hier gemakkelijk een vakantie kan doorbrengen.Vanuit Perth maak je de mooiste uitstappen naar nabijgelegen natuurgebieden

Perth behoorde dankzij zijn afgezonderde ligging voorheen tot de outback van Australië maar is vandaag de dag uitgegroeid tot een bruisende stad die steeds meer toeristen aantrekt. De zonnige stad ligt ver van de bewoonde wereld maar er valt genoeg te doen in en rondom de stad om je niet te vervelen.

De skyline, Swan River, Kings Park, het aquarium en Fremantle zijn de trekpleisters van de stad. Ben je de stad beu? Dan trek je richting de wijnvelden, natuurgebieden of stranden in de buurt. Er zijn voldoende opties voor een boeiende vakantie.

Reserveer nu je vlucht naar
Perth

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Perth?

De voordeligste tickets naar Perth? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Perth. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Perth te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Perth. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Perth ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Perth? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Perth kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy