Sydney

Sydney is de meest charismatische en aanstekkelijke stad in Australië. Indrukwekkende architectuur, een levendig havengebied en veel meer. Sydney doet je sidderen!De dynamiek van Sydney is heel aanstekelijk

Sydney is een soort van mini-Australië. Het befaamde operagebouw, Harbour bridge en nog heel wat trekpleisters vechten om je aandacht, maar net zo goed sta je in geen tijd tussen de kangoeroes in de Blue Mountains of het populaire strand van Bondi Beach.

Maar ook skiën, walvissen spotten of simpelweg relax een biertje hijsen met enkele Aussies: alles kan in deze fenomenale wereldstad.

"Doe zeker de Sydney Harbour Bridgeclimb. Prachtig zicht op de Opera House en haven van Sydney."
Werner Van Vlasselaer - Reisexpert @ Connections Leuven

Reserveer nu je vlucht naar
Sydney

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sydney?

De voordeligste tickets naar Sydney? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sydney. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sydney te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sydney. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sydney ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sydney? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sydney kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy