Dhaka

Dhaka in Bangladesh kan overkomen als een zeer drukke stad, maar wie de tijd neemt kijkt voorbij de chaos en ziet een kleurrijk tafereel met enorm veel charme.Bengaalse tijgers en surfen op hoge golven

Verken Dhaka tijdens een rondreis in Bangladesh. Het is de hoofdstad en grootste stad van het land en tevens een belangrijk economisch centrum. Hier kom je wolkenkrabbers tegen en het beste vervoersmiddel om de metropool te doorkruisen is de riksja. Maar vergis je niet, de kleurrijke chaos maakt de stad net zo charmant en innemend.

Ga na een stadsbezoek op zoek naar Bengaalse tijgers aan de oevers van de Deltarivier of relax op één van de vele uitgestrekte stranden. Dit land leent zich perfect voor een surfvakantie dankzij de lange stranden en hoge golven. Een niet-alledaagse reis maar daarom net zo boeiend.

Reserveer nu je vlucht naar
Dhaka

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dhaka?

De voordeligste tickets naar Dhaka? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dhaka. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dhaka te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dhaka. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dhaka ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dhaka? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dhaka kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy