La Paz

Uitdaging en avontuur verzekerd in het hooggelegen La Paz in Bolivië. Beleef een indrukwekkende reis langs bergketens, zoutvlaktes en culturele hoogtepunten in deze Zuid-Amerikaanse metropool.Een actieve vakantie op hoogte

La Paz ligt op een hoogte van zo’n 3660 meter en is daarmee één van de hoogstgelegen steden ter wereld. De Boliviaanse stad wordt omgeven door wit bekleedde bergtoppen van de Andes waarbij Illimani en Mik’aya de bekendste zichtbare bergtoppen. Het Titicaca-meer, gelegen op de grens tussen Bolivië en Peru, is één van de meest bezochte trekpleisters in de buurt.

Het mag duidelijk zijn dat je naar deze stad komt voor een actieve reis. Wees voorbereid op hoogteziekte en smeer je kuiten alvast in voor een bezoek aan het uitdagende La Paz.

Reserveer nu je vlucht naar
La Paz

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar La Paz?

De voordeligste tickets naar La Paz? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar La Paz. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van La Paz te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar La Paz. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in La Paz ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over La Paz? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar La Paz kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy