Sarajevo

Sarajevo, voormalig deel van Joegoslavië en stad die ooit de Eerste Wereldoorlog uitlokte. Vandaag de dag is deze hoofdstad van Bosnië & Herzegovina uitgebloeid tot een historische en culturele parel.Historische monumenten en gedenkplaatsen

Sarajevo heeft een rijk verleden en speelde een belangrijke rol tijdens verschillende gebeurtenissen in de Europese geschiedenis. Op deze plek werd in 1914 de moord op Frans Ferdinand gepleegd, de aanzet tot de Eerste Wereldoorlog. Daarnaast begon ook hier in 1992 de Bosnische Burgeroorlog. Het verbaast dan ook niet dat de stad uitpuilt van de historische monumenten en gedenkplaatsen.

Maar er is meer. Net buiten de stad vind je nog vele romantische dorpen, prachtige natuurgebieden en zelfs watervallen! Een bestemming die laat verrassen.

Reserveer nu je vlucht naar
Sarajevo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sarajevo?

De voordeligste tickets naar Sarajevo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sarajevo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sarajevo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sarajevo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sarajevo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sarajevo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sarajevo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy