Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, de kleurrijke carnavalsstad van de samba is flamboyant en verbluft. De stad leeft maar door de unieke ligging geniet je hier ook van de natuur.Rio is flamboyant en verleidelijk, maar een bezoekje aan de favela's laat je ook een andere kant zien

Rio ligt uniek aan de baai van Guanabara met een prachtig zicht en natuurlijk het bekende strand Copacabana. Maar er zijn meer fraai stranden, een bruisend nachtleven en natuurlijk het enorme Christusbeeld dat de stad siert.

Onder het goedkeurend oog van Cristo Redentor verken jij deze grootstad. Een bezoekje aan de favela's zet je met de voeten op de grond. Even buiten de stad vind je het Park van Tijuca, een groot stadswoud.

"Rio is ronduit prachtig en zuigt je helemaal op. Maar het is ook een stad van contrasten van zeer rijk tot straatarm. Laat die kant niet aan je voorbijgaan."

Reserveer nu je vlucht naar
Rio De Janeiro

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rio De Janeiro?

De voordeligste tickets naar Rio De Janeiro? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rio De Janeiro. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rio De Janeiro te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rio De Janeiro. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rio De Janeiro ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rio De Janeiro? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rio De Janeiro kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy