Phnom Penh

Phnom Penh in Cambodja is zonder twijfel een prachtige bestemming. Ooit was dat helaas anders, maar dankzij de vriendelijke bevolking en unieke toeristische trekpleisters, is het land aan een opmars bezig.Koloniale sporen en prachtige tempels

Het koloniale verleden is nog tastbaar in Cambodja en zeker in hoofdstad Phnom Penh. Beelden, huizen, martelplaatsen en andere herdenkingsmonumenten die terugblikken op een triestige oorlogsperiode staan verspreid over de stad. De inwoners zijn echter positief ingesteld en zullen Westerse toeristen met open armen ontvangen.

Vanuit de stad kan je richting Angkor Wat gaan om het wereldberoemde tempelcomplex te bezichtigen. Wil je liever de rust opzoeken? Dan is een boottochtje op het Tonlé Sap-meer of de Mekong-rivier een aanrader.

Reserveer nu je vlucht naar
Phnom Penh

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Phnom Penh

De voordeligste tickets naar Phnom Penh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Phnom Penh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Phnom PenhPhnom Penh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Phnom Penh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Phnom Penh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Phnom Penh? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Phnom Penh kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy