Santiago de Chile

Deze unieke hoofdstad van het smalste land ter wereld ligt aan de voet van de Andes. Bereid je voor op heel wat parken en het strand op amper een uurtje rijden.



Santiago de Chile is meer dan een vertrekplaats voor een rondreis. Deze stad leeft en is nog écht

In deze hoofdstad kan je nog een puur stukje Chili ontdekken, weliswaar tussen de wolkenkrabbers door, maar toch. Van de hippe Barrio Italia wijk tot bezienswaardigheden als het Chileno de Arte Precolombino waar je de geschiedenis van Zuid-Amerika ontdekt.

Trek de berg San Cristobal op, maar geef je vooral over aan het stadsleven dat hier met een vleugje reggaeton muziek gepaard gaat. De stad is nog in volle ontwikkeling, maar weet te overtuigen.

"De stad staat nog in zijn toeristische kinderschoenen, maar dat maakt deze levendige stad net zo interessant. Hier proef je nog van het echte Chileense leven."

Reserveer nu je vlucht naar
Santiago de Chile

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Santiago de Chile?

De voordeligste tickets naar Santiago de Chile? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Santiago de Chile. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Santiago de Chile te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Santiago de Chile. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Santiago de Chile ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Santiago de Chile? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Santiago de Chile kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy