Guangzhou

Kom terecht in de wondere wereld van Guangzhou in China en ontdek het hoogste reuzenrad ter wereld en het grootste circusstadion ter wereld.Groot, groter, grootst in deze moderne metropool

De Chinese stad Guangzhou, ook bekend als Kanton, is de ideale bestemming voor wie houdt van hippe steden en moderne architectuur. In het straatbeeld zie je voornamelijk hoge kantoorgebouwen, moderne bruggen over de Parelrivier en een overvloed aan winkelcentra. Toch zijn hier ook nog eeuwenoude tempels en ambachten te vinden.

Vooral ’s avonds is de stad zeer uitnodigend dankzij de prachtige verlichting. Wat je zeker gezien moet hebben is de Canton Tower met waanzinnig uitzicht over de stad en het attractiepark Chimelong Paradise met een internationaal circus.

Reserveer nu je vlucht naar
Guangzhou

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guangzhou?

De voordeligste tickets naar Guangzhou? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Guangzhou. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Guangzhou te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Guangzhou. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Guangzhou ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Guangzhou? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Guangzhou kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy