Havana

Ga 50 jaar in de tijd terug, geniet van de Spaanse koloniale gebouwen en van de blinkende oldtimers. Let op, een instant gevoel van heimwee overvalt je bij het vertrek.Een trip down memorylane, maar dan wel eentje met een hedendaags tintje en heel veel bravoure

Havana mag dan wat vergane glorie zijn, dan wel glorie die je betovert. Verdwaal in de straatjes van oud Havana op de tonen van jazz, lurk aan een sigaar en ervaar de bijzondere vibe.

Trek naar het Museo de la Revolución en dompel je onder in de geschiedenis om even later in de veel modernere wijk Vedado op te duiken. In citytrip in de cubaanse hoofdstad is overrompelend mooi en een feest voor alle zintuigen.

"Havana voldoet aan alle stereotiepen die van de postkaarten kent, maar de stad kruipt in geen tijd onder je huid en je neemt vanzelf het bijzondere ritme aan."

Reserveer nu je vlucht naar
Havana

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Havana?

De voordeligste tickets naar Havana? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Havana. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Havana te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Havana. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Havana ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Havana? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Havana kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy