Kopenhagen

Een citybreak Kopenhagen is je overgeven aan één van de meest begeesterende Scandinavische steden. De hoofdstad van Denemarken combineert heel wat leuks.Waar fietsers en voetgangers baas zijn. Een stad op mensenmaat!

Kopenhagen ontdek je te voet. Struin door Nyhavn met de gekleurde huisjes, laat je culinair verwennen en ontdek de fraaie boetieks in de gekende Scandinavische stijl. Hipsters, kanalen en een relaxte sfeer, Kopenhagen is genieten. De Kleine Zeemeermin, Tivoli Gardens en de wijken Frederiksberg en Vesterbro: hier kun je uren dwalen.

De Deense hoofdstad heeft stijl en leent zich uitstekend voor een fijne citybreak.

"Kopenhagen is hip en trendy. Hier proef je van de minimalistische Scandi-sfeer, maar net zo goed voelt de stad aan als een warm dekentje."

Reserveer nu je vlucht naar
Kopenhagen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kopenhagen?

De voordeligste tickets naar Kopenhagen? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kopenhagen. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kopenhagen te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kopenhagen. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kopenhagen ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kopenhagen? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kopenhagen kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy