Berlijn

Berlijn mag dan een wild verleden hebben en het ruwe kantje is niet weg. Vandaag is Berlijn er voor de hipsters en trendsetters.Berlijn schuurt en wringt. Verleden en toekomst versmelten in deze prachtige stad

Berlijn adment een ruwe geschiedenis, maar ontpopte zich de voorbije jaren tot een hippe stad, vol leuke shops, bezienswaardigheden en clubs. Berlijn schuurt, zorgt voor contrast en bruist.

Pik wat musea mee, leer over het verleden en smijt je dan op alle fijne en bijzondere plekjes in de stad. Laat kunst regeren tijdens je citytrip Berlijn, ga mee in de flow en laat je charmeren door deze overweldigende stad.

"Berlijn schuurt, is ruw, maar ook super hip en trendy. De stad trekt creatieve jongeren aan en dat merk je overal in de stad. "

Reserveer nu je vlucht naar
Berlijn

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Berlijn?

De voordeligste tickets naar Berlijn? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Berlijn. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Berlijn te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Berlijn. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Berlijn ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Berlijn? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Berlijn kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy