Frankfurt

Het Manhattan van Europa ligt in Frankfurt. Deze Duitse stad was ooit een typische, charmante Duitse stad maar is nu uitgegroeid tot een moderne metropool.Karakteristieke bruggen die oud en nieuw verbinden

Frankfurt heeft niet alleen een bekende internationale luchthaven, maar het is ook een levendige stad die geschiedenis ademt. Door de stad loopt de Main-rivier en de talrijke karakteristieke bruggen verbinden elk deel netjes met elkaar. De oude binnenstad is charmant en historisch gezien van groot belang. In de Tweede Wereldoorlog werd het grootste deel gebombardeerd en later heropgebouwd.

Nu zijn het vooral de hoge wolkenkrabbers die het skyline tekenen. Hier zijn de belangrijkste banken en andere bedrijven van Duitsland gevestigd. Dankzij deze uitstraling krijgt de stad vaak de bijnaam Bankfurt of Mainhattan.

Reserveer nu je vlucht naar
Frankfurt

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Frankfurt?

De voordeligste tickets naar Frankfurt? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Frankfurt. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Frankfurt te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Frankfurt. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Frankfurt ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Frankfurt? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Frankfurt kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy