Hamburg

De rijke havenstad Hamburg in Duitsland is een belangrijk economisch handelscentrum maar ook een trendy stad die bruist van de creativiteit.Hippe wijken, mooie theaters en knappe architectuur

Hamburg is het economisch hart van Duitsland. De basis voor de Duitse internationale handel is hier gevestigd dankzij de grootste haven van het land. Daarmee heeft de stad, en bijgevolg het hele land, een sterke handelspositie. Zoals je kan raden, zijn hier veel bezienswaardigheden gewijd aan de marine. Maar aan cultuurbeleving ook geen gebrek in deze mooie stad.

Je hebt de keuze uit verschillende theaters, musea en tentoonstellingen. Maar ook exclusieve boetieks, knappe architectuur en hippe wijken wat het voor jongvolwassenen meteen een zeer interessante bestemming maakt.

Reserveer nu je vlucht naar
Hamburg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hamburg?

De voordeligste tickets naar Hamburg? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Hamburg. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Hamburg te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Hamburg. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Hamburg ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Hamburg? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Hamburg kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy