Guayaquil

Guayaquil is de populairste stad van Ecuador en mag dus niet ontbreken bij een bezoek aan dit fenomenale land. Je vindt er zowel zeer authentieke huizen en winkels als moderne bedrijfsgebouwen en shoppingcentra.Vertrekpunt voor de Galapagoseilanden

Guayaquil is de grootste stad van Ecuador gelegen aan de Golf van Guayaquil. De stad is vaak het vertrekpunt om de beroemde Galapagoseilanden te verkennen. Op deze eilanden kom je in een uitzonderlijk ecosysteem terecht waar je unieke diersoorten spotten. De havenstad zelf mixt een modern bedrijfscentrum met op de heuvels gelegen kleurrijke huizen. Van variëteit gesproken!

De gezellige Malecon is de plek bij uitstek om lekker te eten en te winkelen. Ook de verschillende religieuze gebouwen en musea mag je niet overslaan bij een bezoek aan deze stad.

Reserveer nu je vlucht naar
Guayaquil

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guayaquil?

De voordeligste tickets naar Guayaquil? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Guayaquil. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Guayaquil te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Guayaquil. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Guayaquil ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Guayaquil? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Guayaquil kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy