Cairo

Bezoek aan de wereldberoemde Piramides van Gizeh of het Egyptisch Museum met een schat aan eeuwenoude cultuur ? Caïro, de stad aan de Nijl is meer dan het ontdekken waard.Verrassende oevers van de Nijl

Cairo in Egypte is het hart van de Arabische wereld, uniek omwille van zijn vruchtbare bodem. Ten westen van Caïro ligt Gizeh, met zijn Piramides, één van de zeven wereldwonderen uit de oudheid. Naast de prachtige bouwkunstwerken kan elke cultuurliefhebber zijn hartje ophalen in het Egyptisch Museum.

Het bezit niet alleen de ruimste schat aan Egyptische bezienswaardigheden, waaronder het wereldberoemde gouden masker van Toetanchamon. Naast oude cultuur heeft Cairo ook tal van moderne gebouwen, torenhoge flats, beroemde hotels, mooie tuinen en brede avenues met uitgaansgelegenheid.

Reserveer nu je vlucht naar
Cairo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cairo?

De voordeligste tickets naar Cairo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Cairo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Cairo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Cairo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Cairo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Cairo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Cairo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy