Luxor

De stad Luxor is gebouwd op de restanten van de oude hoofdstad van Egypte, namelijk Thebe. Uit deze tijd zijn er veel tempels en tombes bewaard gebleven die het bezoeken waard zijn. Prima dus om een culturele vakantie door te brengen.Een openluchtmuseum met aan de oevers van de Nijl prachtige groene palm- en bananenbomen

In Luxor komt de Egyptische Oudheid werkelijk tot leven. De tempel van Karnak heeft de grootste zuilenhal ter wereld en is één van de mooiste archeologische sites van het hele land. Ook de vallei der Koningen, de Tempel van Ramses III en het Luxor Museum zijn slechts een greep uit de archeologische bezienswaardigheden uit het rijke Egyptische verleden.

Wie in het drukke Luxor wat rust en afwisseling wil opzoeken behoort een Nijlcruise of een trip met een Egyptische zeilboot tot de mogelijkheden. Ook een ballonvaart geeft de kans om de indrukwekkende tempels te zien vanuit de lucht.

Reserveer nu je vlucht naar
Luxor

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Luxor?

De voordeligste tickets naar Luxor? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Luxor. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Luxor te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Luxor. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Luxor ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Luxor? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Luxor kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy