Liverpool

Met ereburgers als The Beatles zorgt Liverpool ervoor dat muziekliefhebbers van over de hele wereld hun weg naar de stad vinden.Britse muziek zegeviert in deze stad

Liverpool, de muzikale thuisbasis van The Beatles. Maak een tour langs de bekendste bezienswaardigheden en je komt terecht in de wereld waar John Lennon en Paul McCartney leefden en hun bekendste songs ontstaan zijn. De echte kenners van muziek maken ook halt bij het British Music Experience, een museum over de Britse muziek.

Liefhebbers van het Engelse voetbal moeten ook afzakken naar deze stad en een match meepikken in het Anfield Stadion. De sfeer en beleving is hier ongezien. Geniet tot slot van een wandeling langs het Royal Albert Dock als afsluiter van je stedentrip.

Reserveer nu je vlucht naar
Liverpool

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Liverpool?

De voordeligste tickets naar Liverpool? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Liverpool. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Liverpool te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Liverpool. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Liverpool ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Liverpool? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Liverpool kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy