Londen

Londen is zowat de meest bezochte stad ter wereld. Logisch, want een citybreak Londen biedt voor ieder wat wils.In Londen beweegt zoveel, dat je gewoon met meegaan met de flow. De stad palmt je in!

Qua bezienswaardigheden geen gebrek in Londen. Big Ben, The London Tower, ... Stuk voor stuk landmarks. Wandel door de hippe wijken, shopp till you drop, laat je culinair verwennen of geniet van de vele musea.

Een citybreak Londen is je smijten in een culturele mengelmoes. Duizenden impulsen vechten om je aandacht, aan jou om te selecteren. Cultuurfanaat of shopaholic? Hier kom je niet tekort!

"Londen heeft zo een gigantisch aanbod aan activiteiten, leuke plekjes en must visits, dat je verschillende keren moet terugkeren om nog maar een beetje te zien."

Reserveer nu je vlucht naar
Londen

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Londen?

De voordeligste tickets naar Londen? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Londen. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Londen te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Londen. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Londen ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Londen? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Londen kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy