Newcastle

Newcastle staat bekend voor zijn bruggen, voetbal maar ook de vorstelijke familie Grey. Maak een culturele reis deze Engelse stad!Omgeven door water

Newcastle kennen we allemaal als voetbalclub met hevige Engelse supporters. Maar de stad biedt meer dan voetbalcultuur. Er zijn moderne musea te bezoeken en je kan er stevig uitgaan. Echter het eerste dat opvalt bij een bezoek zijn het standbeeld de Engel van het Noorden en de moderne bruggen. Voluit spreek je eigenlijk over Newcastle-upon-Thyne aangezien de stad omgeven is door de rivier de Tyne.

Neem ook de tijd voor theedrinken. Earl Grey heeft in deze stad zijn eigen standbeeld en in Howick Hall kan je deze gelijknamige lekkere thee proeven terwijl je het landhuis van de familie bezoekt.

Reserveer nu je vlucht naar
Newcastle

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Newcastle?

De voordeligste tickets naar Newcastle? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Newcastle. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Newcastle te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Newcastle. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Newcastle ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Newcastle? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Newcastle kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy