Marseille

Wie aan de Côte d’Azur denkt, denkt meteen aan het mondaine Marseille. Deze badplaats staat boordevol vakantiehuizen van beroemdheden en trekt levensgenieters van over de hele wereld aan.Schilderachtige straatjes van Zuid-Frankrijk

Marseille heeft na Parijs het grootste aantal inwoners en is de hoofdstad van de Côte d’Azur. Deze badplaats is een geliefde bestemming bij Fransen die meer centraal in het land wonen maar ook ver buiten Frankrijk en Europa kennen ze deze mooie stad. Het azuurblauwe water, de romantische jachthaven en het uitstekende eten zijn de ingrediënten voor een zalige vakantie.

Je combineert een stadsbezoek met een ontspannen strandvakantie. Hoogtepunten van de stad zijn de Notre-Dame-de-la-Garde basiliek en Cathédrale de la Major. De schilderachtige straatjes zorgen voor de typische Zuid-Franse uitstraling.

Reserveer nu je vlucht naar
Marseille

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Marseille?

De voordeligste tickets naar Marseille? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Marseille. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Marseille te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Marseille. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Marseille ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Marseille? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Marseille kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy