Nice

Een citybreak dat is zon, een mondaine vibe, glitter wat glamour en een rijke (toeristische) geschiedenis. Mensen kijken is hier een sport.Verken la perle de la Méditerranée, waar genieten een kunst is

Al sinds 1700 is Nice een zonovergoten hotspot. Prachtige stranden, de wereldse Promenade des Anglais, heel wat leven en de zee: genieten staat hier centraal.

De Franse en Italiaanse cultuur smelten hier samen, artiesten voelen er zich thuis en de musea zijn talrijk. Trek naar de Zuid-Franse Côte d'Azur, nestel je onder een wuivende palmboom en verken het oude stadshart. Nice is nice!

"Nice is mondaine maar benaderbaar. Een vleugje kunst is hier nooit veraf en de Italiaanse invloeden zijn duidelijk merkbaar."

Reserveer nu je vlucht naar
Nice

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nice?

De voordeligste tickets naar Nice? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nice. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nice te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nice. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nice ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nice? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nice kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy